Skip navigation
Home
Przeglądanie
Zespoły
& Kolekcje
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Typy zawartości
Języki
Czasopisma/kolekcje
Konferencje/imprezy
Publikacja zawierająca
ISSN
Wydawcy
Akcesoria
Stopnie tez
Tezy stopniowanie
Dyscypliny tezy
Rada Rozprawa
Instytucja teza obrony
Data przedłożona
Pomoc
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zapisz się do:
Mój DSpace
E-mail
aktualizacje
Edytuj profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing by Author Островська, Галина Йосипівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 15 of 47
next >
Typ
Data wydania
Date wejścia
Tytuł
Autor(zy)
Conference Abstract
23-kwi-2020
19-maj-2020
Soft skills як ресурс формування підприємницьких компетенцій самонавчальної організації
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. Y.
Article
2011
21-wrz-2011
Аналіз практики використання зарубіжних методик (моделей) прогнозування ймовірності банкрутства підприємств
Островська, Галина Йосипівна
;
Квасовський, Олександр Романович
Conference Abstract
17-paź-2017
31-sty-2018
Визначальна роль індустрії гостинності у розвитку туризму та шляхи підвищення ефективності її функціонування
Вовк, Ірина Петрівна
;
Григорович, В. П.
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Vovk, I.
;
Hryhorovych, V.
;
Ostrovska, H.
Conference Abstract
maj-2024
2-sie-2024
Гейміфікація в індустрії гостинності
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
11-paź-2024
11-gru-2024
Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури
Островська, Галина Йосипівна
;
Крамар, А. О.
;
Ostrovska, H.
;
Kramar, A.
Proceedings Book
2019
20-cze-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
28-mar-2019
5-cze-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. J.
Methodical recommendations
2019
21-cze-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-cze-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
11-gru-2024
24-sty-2025
Значення коучингу в розвитку креативної організації
Островська, Галина Йосипівна
;
Шведа, Т. Р.
;
Ostrovska, H. Y.
;
Shveda, T. R.
-
cze-2018
29-cze-2018
Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-cze-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-cze-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2017
5-gru-2017
Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»
Владимир, Ольга Михайлівна
;
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-cze-2019
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна