Browsing by Author Островська, Галина Йосипівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 47  next >
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Conference Abstract23-kwi-202019-maj-2020Soft skills як ресурс формування підприємницьких компетенцій самонавчальної організаціїОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H. Y.
Article201121-wrz-2011Аналіз практики використання зарубіжних методик (моделей) прогнозування ймовірності банкрутства підприємствОстровська, Галина Йосипівна; Квасовський, Олександр Романович
Conference Abstract17-paź-201731-sty-2018Визначальна роль індустрії гостинності у розвитку туризму та шляхи підвищення ефективності її функціонуванняВовк, Ірина Петрівна; Григорович, В. П.; Островська, Галина Йосипівна; Vovk, I.; Hryhorovych, V.; Ostrovska, H.
Conference Abstractmaj-20242-sie-2024Гейміфікація в індустрії гостинностіШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract11-paź-202411-gru-2024Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культуриОстровська, Галина Йосипівна; Крамар, А. О.; Ostrovska, H.; Kramar, A.
Proceedings Book201920-cze-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract28-mar-20195-cze-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H. J.
Methodical recommendations201921-cze-2019Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-cze-2019Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract11-gru-202424-sty-2025Значення коучингу в розвитку креативної організаціїОстровська, Галина Йосипівна; Шведа, Т. Р.; Ostrovska, H. Y.; Shveda, T. R.
-cze-201829-cze-2018Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-cze-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-cze-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations20175-gru-2017Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-cze-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна