Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Автори Назарко, Ірина Степанівна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 15 із 36
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
2-тра-2018
3-лип-2018
Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення
Назарко, Ірина Степанівна
;
Nazarko, Iryna
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Використання добавок у сучасних молочних продуктах
Назарко, Ірина Степанівна
;
Салук, Інна
;
Білецька, Галина
;
Nazarko, Iryna
;
Saluk, Inna
;
Biletska, Halyna
Article
кві-2016
8-лип-2016
Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗ
Назарко, Ірина Степанівна
Article
18-тра-2016
8-чер-2016
Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення
Назарко, Ірина Степанівна
;
Nazarko, Iryna
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів
Назарко, Ірина Степанівна
;
Салук, Інна
;
Білецька, Галина
;
Nazarko, Iryna
;
Saluk, Inna
;
Biletska, Halyna
Conference Abstract
25-вер-2025
28-жов-2025
Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі
Ткач, Володимир
;
Білецька, Галина
;
Назарко, Ірина Степанівна
;
Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау
;
Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш
;
Tkach, V.
;
Biletska, G.
;
Nazarko, I.
;
Gaivão, Isabel O'Neill
;
Ana Isabel Novo de Barros
Handbook
2019
27-сер-2019
Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract
11-жов-2017
28-жов-2017
Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів
Назарко, Ірина Степанівна
;
Матіяш, Ольга
;
Nazarko, Iryna
;
Matiiash, Olha
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів
Фігуш, Петро
;
Назарко, Ірина Степанівна
;
Figush, Petro
;
Nazarko, Iryna
Book
8-лип-2016
8-лип-2016
Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»
Назарко, Ірина Степанівна
Book
тра-2017
27-чер-2017
Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)
Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructions
чер-2020
29-чер-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructions
чер-2020
29-чер-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Learning Object
8-лип-2016
8-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
жов-2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»
Вічко, Олена Іванівна
;
Назарко, Ірина Степанівна