Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.01 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Гринюк, Іван Васильович
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Інноваційні напрями забезпечення розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Савчук, Катерина Сергіївна; Savchuk, Catherine
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Розвиток корпоративної культури підприємств індустрії гостинності (на прикладі готелю «Інтурист-Закарпаття»)Коцюруба, Анастасія Володимирівна; Kotsyuruba, Anastasia
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan