Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196

Titolo: Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками
Titoli alternativi: Development of adigean cheese technology with vegetable supplements
Autori: Цісарик, Орися
Мусій, Любов
Сливка, Ірина
Пацак, Наталя
Tsisaryk, Orysia
Slyvka, Iryna
Patsak, Natalia
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Tsisaryk O. Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка, Наталя Пацак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 112–113. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Tsisaryk O., Slyvka I., Patsak N. (2019) Rozroblennia tekhnolohii syru adyheiskoho z roslynnymy dobavkamy [Development of adigean cheese technology with vegetable supplements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 112-113 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 10-ott-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637
Number of pages: 2
Page range: 112-113
Start page: 112
End page: 113
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.