Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦісарик, Орися
dc.contributor.authorМусій, Любов
dc.contributor.authorСливка, Ірина
dc.contributor.authorПацак, Наталя
dc.contributor.authorTsisaryk, Orysia
dc.contributor.authorSlyvka, Iryna
dc.contributor.authorPatsak, Natalia
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:49Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:49Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationTsisaryk O. Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка, Наталя Пацак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 112–113. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29196-
dc.format.extent112-113
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleРозроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками
dc.title.alternativeDevelopment of adigean cheese technology with vegetable supplements
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637
dc.identifier.citationenTsisaryk O., Slyvka I., Patsak N. (2019) Rozroblennia tekhnolohii syru adyheiskoho z roslynnymy dobavkamy [Development of adigean cheese technology with vegetable supplements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 112-113 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage112
dc.citation.epage113
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.