Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Назва: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Інші назви: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Автори: Салата, Володимир Зеновійович
Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, професор кафедри харчової біотехнології і хімії
Бібліографічний опис: У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 24-лют-2019
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 637.075
Теми: мікробіологічна оцінка мяса
Діапазон сторінок: 1-18
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Власник авторського права: Салата В. З., Кухтин М.Д., Перкій Ю.Б.
Перелік літератури: Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide / V.L. Kovalenko, P.L. Kovalenko, G.V. Ponomarenko, M.D. Kukhtyn, S.V. Midyk, Yu.V. Horiuk, V.M. Garkavenko // Ukrainian Journal of Ecology, 2018, 8(1) , 402–408.
Kukhtyn M. D. Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine / M. D Kukhtyn, Y. V. Horyuk, V. V. Horyuk, T. Y. Yaroshenko, O. I. Vichko, O. S. Pokotylo // Regulatory Mechanisms in Biosystems. − 2017. − №3, V.8. − P. 384−388
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин // Вет. медицина України. – 2006. - №7. – С.38-40.
Салата В. З. Мікрофлора охолодженої і примороженої яловичини за холодильного зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин // Збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. – 2017. − Т. 2., В. 34. – С. 332−336.
Динаміка мікрофлори охолодженої і примороженої яловичини за її зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин, В. І. Семанюк , Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. − 2017. − Т.19, №73. − С. 178−182.
Баль-Прилипко Л. В. Влияние различных факторов на срок и качество хранения мясных продуктов / Л. В. Баль-Прилипко, В. И. Задорожный, Л. В. Онищенко // Мясное дело. – 2006. – №8. – С. 53−55.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка псх мясо Тернопіль - ТНТУ.doc273 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора