Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Titulua: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Beste titulu batzuk: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Egilea: Салата, Володимир Зеновійович
Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, професор кафедри харчової біотехнології і хімії
Bibliographic description (Ukraine): У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
Gordailuaren-data: 2018
Date of entry: 24-Feb-2019
Argitalpen: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.075
Gako-hitzak: мікробіологічна оцінка мяса
Page range: 1-18
Laburpena: У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Copyright owner: Салата В. З., Кухтин М.Д., Перкій Ю.Б.
References (Ukraine): Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide / V.L. Kovalenko, P.L. Kovalenko, G.V. Ponomarenko, M.D. Kukhtyn, S.V. Midyk, Yu.V. Horiuk, V.M. Garkavenko // Ukrainian Journal of Ecology, 2018, 8(1) , 402–408.
Kukhtyn M. D. Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine / M. D Kukhtyn, Y. V. Horyuk, V. V. Horyuk, T. Y. Yaroshenko, O. I. Vichko, O. S. Pokotylo // Regulatory Mechanisms in Biosystems. − 2017. − №3, V.8. − P. 384−388
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин // Вет. медицина України. – 2006. - №7. – С.38-40.
Салата В. З. Мікрофлора охолодженої і примороженої яловичини за холодильного зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин // Збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. – 2017. − Т. 2., В. 34. – С. 332−336.
Динаміка мікрофлори охолодженої і примороженої яловичини за її зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин, В. І. Семанюк , Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. − 2017. − Т.19, №73. − С. 178−182.
Баль-Прилипко Л. В. Влияние различных факторов на срок и качество хранения мясных продуктов / Л. В. Баль-Прилипко, В. И. Задорожный, Л. В. Онищенко // Мясное дело. – 2006. – №8. – С. 53−55.
Content type: Methodical recommendations
Bildumetan azaltzen da:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
методичка псх мясо Тернопіль - ТНТУ.doc273 kBMicrosoft WordBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak