Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Tytuł: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Inne tytuły: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Authors: Салата, Володимир Зеновійович
Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, професор кафедри харчової біотехнології і хімії
Cytat: У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
Data wydania: 2018
Date of entry: 24-lut-2019
Wydawca: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
UDC: 637.075
Słowa kluczowe: мікробіологічна оцінка мяса
Zakres stron: 1-18
Abstract: У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Właściciel praw autorskich: Салата В. З., Кухтин М.Д., Перкій Ю.Б.
Wykaz piśmiennictwa: Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide / V.L. Kovalenko, P.L. Kovalenko, G.V. Ponomarenko, M.D. Kukhtyn, S.V. Midyk, Yu.V. Horiuk, V.M. Garkavenko // Ukrainian Journal of Ecology, 2018, 8(1) , 402–408.
Kukhtyn M. D. Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine / M. D Kukhtyn, Y. V. Horyuk, V. V. Horyuk, T. Y. Yaroshenko, O. I. Vichko, O. S. Pokotylo // Regulatory Mechanisms in Biosystems. − 2017. − №3, V.8. − P. 384−388
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин // Вет. медицина України. – 2006. - №7. – С.38-40.
Салата В. З. Мікрофлора охолодженої і примороженої яловичини за холодильного зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин // Збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. – 2017. − Т. 2., В. 34. – С. 332−336.
Динаміка мікрофлори охолодженої і примороженої яловичини за її зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин, В. І. Семанюк , Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. − 2017. − Т.19, №73. − С. 178−182.
Баль-Прилипко Л. В. Влияние различных факторов на срок и качество хранения мясных продуктов / Л. В. Баль-Прилипко, В. И. Задорожный, Л. В. Онищенко // Мясное дело. – 2006. – №8. – С. 53−55.
Typ zawartości: Methodical recommendations
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
методичка псх мясо Тернопіль - ТНТУ.doc273 kBMicrosoft WordPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora