Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Title: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Other Titles: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Authors: Салата, Володимир Зеновійович
Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, професор кафедри харчової біотехнології і хімії
Bibliographic description (Ukraine): У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
Issue Date: 2018
Date of entry: 24-Feb-2019
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.075
Keywords: мікробіологічна оцінка мяса
Page range: 1-18
Abstract: У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Copyright owner: Салата В. З., Кухтин М.Д., Перкій Ю.Б.
References (Ukraine): Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide / V.L. Kovalenko, P.L. Kovalenko, G.V. Ponomarenko, M.D. Kukhtyn, S.V. Midyk, Yu.V. Horiuk, V.M. Garkavenko // Ukrainian Journal of Ecology, 2018, 8(1) , 402–408.
Kukhtyn M. D. Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine / M. D Kukhtyn, Y. V. Horyuk, V. V. Horyuk, T. Y. Yaroshenko, O. I. Vichko, O. S. Pokotylo // Regulatory Mechanisms in Biosystems. − 2017. − №3, V.8. − P. 384−388
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин // Вет. медицина України. – 2006. - №7. – С.38-40.
Салата В. З. Мікрофлора охолодженої і примороженої яловичини за холодильного зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин // Збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. – 2017. − Т. 2., В. 34. – С. 332−336.
Динаміка мікрофлори охолодженої і примороженої яловичини за її зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин, В. І. Семанюк , Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. − 2017. − Т.19, №73. − С. 178−182.
Баль-Прилипко Л. В. Влияние различных факторов на срок и качество хранения мясных продуктов / Л. В. Баль-Прилипко, В. И. Задорожный, Л. В. Онищенко // Мясное дело. – 2006. – №8. – С. 53−55.
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичка псх мясо Тернопіль - ТНТУ.doc273 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools