Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Tytuł: Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Cytat: Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с.
Data wydania: 2018
Date of entry: 31-paź-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Typ zawartości: Methodical recommendations
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf269,9 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora