Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Título: Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с.
Data de edición: 2018
Date of entry: 31-Oct-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Content type: Methodical recommendations
Aparece nas ColecciónsНавчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf269,9 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas