Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Titre: Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Auteur(s): Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с.
Date de publication: 2018
Date of entry: 31-oct-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Content type: Methodical recommendations
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf269,9 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration