Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25826
Назва: Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”)
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Островська, Галина Йосипівна
Бібліографічний опис: Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”) / укл. : Г.С. Нагорняк , Г.Й. Островська. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 140 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 2-лип-2018
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Теми: устаткування
обладнання
оснащення закладів готельно-ресторанного господарства
Короткий огляд (реферат): У посібнику у відповідності до сформованого лекційного матеріалу з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” подано плани проведення практичних занять, а також матеріали для самостійної роботи студента.
Опис: Вивчення дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань обладнання й оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою. Для підвищення ефективності вивчення дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” важливого значення набуває вміння самостійно мислити та приймати рішення у різноманітних ситуаціях. Надбанню таких навичок сприяє самостійна робота, яка є основною формою опанування навчального матеріалу за дисципліною “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25826
Власник авторського права: © Нагорняк, Островська 2017
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПосібникУстаткуванняПрактичні.doc3,66 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора