Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНагорняк, Галина Степанівна-
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна-
dc.date.accessioned2018-07-02T13:24:48Z-
dc.date.available2018-07-02T13:24:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПосібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”) / укл. : Г.С. Нагорняк , Г.Й. Островська. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 140 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25826-
dc.descriptionВивчення дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань обладнання й оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою. Для підвищення ефективності вивчення дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” важливого значення набуває вміння самостійно мислити та приймати рішення у різноманітних ситуаціях. Надбанню таких навичок сприяє самостійна робота, яка є основною формою опанування навчального матеріалу за дисципліною “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства”.uk_UA
dc.description.abstractУ посібнику у відповідності до сформованого лекційного матеріалу з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” подано плани проведення практичних занять, а також матеріали для самостійної роботи студента.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectустаткуванняuk_UA
dc.subjectобладнання-
dc.subjectоснащення закладів готельно-ресторанного господарства-
dc.titleПосібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”)uk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.rights.holder© Нагорняк, Островська 2017uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПосібникУстаткуванняПрактичні.doc3,66 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора