Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436
Başlık: | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні |
Diğer Başlıklar: | Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage |
Yazarlar: | Лісовська, Тетяна Шпилик, Олександра Кушнірук, Наталія Чорна, Ніна Lisovskaya, Tatiana Shpilick, Alexandra Kushniruk, Natalia Chorna, Nina |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук, Ніна Чорна // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 287. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Lisovskaya T., Shpilick A., Kushniruk N., Chorna N. (2018) Zminy pokaznykiv yakosti biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna pry zberihanni [Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 287 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) |
Yayın Tarihi: | 22-May-2018 |
Date of entry: | 15-Haz-2018 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-24 травня 2018 22-24 May 2018 |
UDC: | 664.681.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 287 |
Start page: | 287 |
End page: | 287 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf | 255,95 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu | 19,36 kB | DjVu | Göster/Aç | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png | 517,28 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.