Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лісовська, Тетяна | |
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра | |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія | |
dc.contributor.author | Чорна, Ніна | |
dc.contributor.author | Lisovskaya, Tatiana | |
dc.contributor.author | Shpilick, Alexandra | |
dc.contributor.author | Kushniruk, Natalia | |
dc.contributor.author | Chorna, Nina | |
dc.coverage.temporal | 22-24 травня 2018 | |
dc.coverage.temporal | 22-24 May 2018 | |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T10:41:30Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T10:41:30Z | - |
dc.date.created | 2018-05-22 | |
dc.date.issued | 2018-05-22 | |
dc.identifier.citation | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук, Ніна Чорна // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 287. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436 | - |
dc.format.extent | 287 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 | |
dc.title | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні | |
dc.title.alternative | Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.681.2 | |
dc.identifier.citationen | Lisovskaya T., Shpilick A., Kushniruk N., Chorna N. (2018) Zminy pokaznykiv yakosti biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna pry zberihanni [Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 287 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) | |
dc.citation.spage | 287 | |
dc.citation.epage | 287 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf | 255,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu | 19,36 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png | 517,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.