Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна
dc.contributor.authorШпилик, Олександра
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія
dc.contributor.authorЧорна, Ніна
dc.contributor.authorLisovskaya, Tatiana
dc.contributor.authorShpilick, Alexandra
dc.contributor.authorKushniruk, Natalia
dc.contributor.authorChorna, Nina
dc.coverage.temporal22-24 травня 2018
dc.coverage.temporal22-24 May 2018
dc.date.accessioned2018-06-15T10:41:30Z-
dc.date.available2018-06-15T10:41:30Z-
dc.date.created2018-05-22
dc.date.issued2018-05-22
dc.identifier.citationЗміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук, Ніна Чорна // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 287. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-093-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436-
dc.format.extent287
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018
dc.relation.ispartofMaterials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018
dc.titleЗміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні
dc.title.alternativeChanges of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.681.2
dc.identifier.citationenLisovskaya T., Shpilick A., Kushniruk N., Chorna N. (2018) Zminy pokaznykiv yakosti biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna pry zberihanni [Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 287 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті)
dc.citation.spage287
dc.citation.epage287
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.