このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436
タイトル: | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні |
その他のタイトル: | Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage |
著者: | Лісовська, Тетяна Шпилик, Олександра Кушнірук, Наталія Чорна, Ніна Lisovskaya, Tatiana Shpilick, Alexandra Kushniruk, Natalia Chorna, Nina |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук, Ніна Чорна // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 287. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Lisovskaya T., Shpilick A., Kushniruk N., Chorna N. (2018) Zminy pokaznykiv yakosti biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna pry zberihanni [Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 287 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) |
発行日: | 22-5月-2018 |
Date of entry: | 15-6月-2018 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-24 травня 2018 22-24 May 2018 |
UDC: | 664.681.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 287 |
Start page: | 287 |
End page: | 287 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf | 255,95 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu | 19,36 kB | DjVu | 見る/開く | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png | 517,28 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。