Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22182

Назва: Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування
Інші назви: Prospects for the use of additives in the hydrobiontes to stabilize structure of stuffing semi-finished products during freezing
Автори: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Kramarenko, D. P.
Hirenko, N. I.
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Луганський національний університет ім. Т.Шевченка, Україна
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. П. Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 197. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Kramarenko D. P., Hirenko N. I. (2017) Perspektyvy vykorystannia dobavok z hidrobiontiv dlia stabilizatsii struktury farshevykh napivfabrykativ pid chas zamorozhuvannia [Prospects for the use of additives in the hydrobiontes to stabilize structure of stuffing semi-finished products during freezing]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 197 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Конференція/захід: ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 18-тра-2017
Дата внесення: 1-лис-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 17-18 травня 2017 року
17-18 May 2017
УДК: 664.8.037.5
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 197
Початкова сторінка: 197
Кінцева сторінка: 197
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22182
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.