Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 278

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 0 1 1 30 0 1 0

Звантажень файлу

Переглядів
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.pdf 118
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.djvu 13
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197__COVER.jpg 12

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 110
China 41
Germany 35
Netherlands 35
Ireland 28
Україна 19
Vietnam 5
Russia 3
France 1
Sweden 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Dublin 28
Kiev 8
Louisville 7
Nanjing 6
Hanoi 5
Dearborn 3
Hefei 3
Jacksonville 3
Kharkiv 2