Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22182

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.
dc.contributor.authorKramarenko, D. P.
dc.contributor.authorHirenko, N. I.
dc.coverage.temporal17-18 травня 2017 року
dc.coverage.temporal17-18 May 2017
dc.date.accessioned2017-11-01T12:59:51Z-
dc.date.available2017-11-01T12:59:51Z-
dc.date.created2017-05-18
dc.date.issued2017-05-18
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П. Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 197. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22182-
dc.format.extent197
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.relation.ispartofMaterials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
dc.titleПерспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування
dc.title.alternativeProspects for the use of additives in the hydrobiontes to stabilize structure of stuffing semi-finished products during freezing
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8.037.5
dc.identifier.citationenKramarenko D. P., Hirenko N. I. (2017) Perspektyvy vykorystannia dobavok z hidrobiontiv dlia stabilizatsii struktury farshevykh napivfabrykativ pid chas zamorozhuvannia [Prospects for the use of additives in the hydrobiontes to stabilize structure of stuffing semi-finished products during freezing]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 197 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
dc.contributor.affiliationЛуганський національний університет ім. Т.Шевченка, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.citation.spage197
dc.citation.epage197
dc.citation.conferenceⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Розташовується у зібраннях:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.