Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22182
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
dc.contributor.author | Kramarenko, D. P. | |
dc.contributor.author | Hirenko, N. I. | |
dc.coverage.temporal | 17-18 травня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 17-18 May 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-11-01T12:59:51Z | - |
dc.date.available | 2017-11-01T12:59:51Z | - |
dc.date.created | 2017-05-18 | |
dc.date.issued | 2017-05-18 | |
dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П. Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 197. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22182 | - |
dc.format.extent | 197 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | |
dc.relation.ispartof | Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj | |
dc.title | Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування | |
dc.title.alternative | Prospects for the use of additives in the hydrobiontes to stabilize structure of stuffing semi-finished products during freezing | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8.037.5 | |
dc.identifier.citationen | Kramarenko D. P., Hirenko N. I. (2017) Perspektyvy vykorystannia dobavok z hidrobiontiv dlia stabilizatsii struktury farshevykh napivfabrykativ pid chas zamorozhuvannia [Prospects for the use of additives in the hydrobiontes to stabilize structure of stuffing semi-finished products during freezing]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 197 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Луганський національний університет ім. Т.Шевченка, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 197 | |
dc.citation.epage | 197 | |
dc.citation.conference | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.pdf | 297,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.djvu | 15,53 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197__COVER.jpg | 154,09 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.