Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120
Tytuł: | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів |
Inne tytuły: | Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products |
Authors: | Борсолюк, Лариса Войцехівська, Любов Лизова, Вероніка Вербицький, Сергій Borsoliuk, Larysa Voitsekhivska, Liubov Lyzova, Veronika Verbytskyi, Sergii |
Akcesoria: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна |
Cytat: | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Вероніка Лизова, Сергій Вербицький // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 124–126. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description: | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Lyzova V., Verbytskyi S. (2017) Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia llianoho ta rysovoho boroshna u skladi funktsionalnykh pashtetnykh produktiv [Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 124-126 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.522 |
Strony: | 3 |
Zakres stron: | 124-126 |
Główna strona: | 124 |
Strona końcowa: | 126 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.pdf | 622,02 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.djvu | 34,83 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126__COVER.jpg | 200,75 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi