Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів 332

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів 1 0 10 2 2 3 3

Звантажень файлу

Переглядів
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.pdf 190
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126__COVER.jpg 28
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.djvu 12

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Україна 97
United States 91
Germany 38
Netherlands 36
China 30
Ireland 30
Vietnam 5
Russia 3
United Kingdom 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 82
San Ramon 55
Dublin 30
Mountain View 15
Hanoi 5
Hefei 4
Louisville 4
Jacksonville 3
Boardman 2
Cherkasy 2