Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120
Titre: | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів |
Autre(s) titre(s): | Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products |
Auteur(s): | Борсолюк, Лариса Войцехівська, Любов Лизова, Вероніка Вербицький, Сергій Borsoliuk, Larysa Voitsekhivska, Liubov Lyzova, Veronika Verbytskyi, Sergii |
Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Вероніка Лизова, Сергій Вербицький // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 124–126. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Lyzova V., Verbytskyi S. (2017) Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia llianoho ta rysovoho boroshna u skladi funktsionalnykh pashtetnykh produktiv [Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 124-126 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Date de publication: | 11-oct-2017 |
Date of entry: | 28-oct-2017 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.522 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 124-126 |
Start page: | 124 |
End page: | 126 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.pdf | 622,02 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.djvu | 34,83 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126__COVER.jpg | 200,75 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.