Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120

Pealkiri: Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів
Teised pealkirjad: Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products
Autor: Борсолюк, Лариса
Войцехівська, Любов
Лизова, Вероніка
Вербицький, Сергій
Borsoliuk, Larysa
Voitsekhivska, Liubov
Lyzova, Veronika
Verbytskyi, Sergii
Affiliation: Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Вероніка Лизова, Сергій Вербицький // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 124–126. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Lyzova V., Verbytskyi S. (2017) Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia llianoho ta rysovoho boroshna u skladi funktsionalnykh pashtetnykh produktiv [Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 124-126 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.522
Number of pages: 3
Page range: 124-126
Start page: 124
End page: 126
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.