Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорсолюк, Лариса
dc.contributor.authorВойцехівська, Любов
dc.contributor.authorЛизова, Вероніка
dc.contributor.authorВербицький, Сергій
dc.contributor.authorBorsoliuk, Larysa
dc.contributor.authorVoitsekhivska, Liubov
dc.contributor.authorLyzova, Veronika
dc.contributor.authorVerbytskyi, Sergii
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:42Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:42Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationОцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Вероніка Лизова, Сергій Вербицький // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 124–126. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120-
dc.format.extent124-126
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleОцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів
dc.title.alternativeEvaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc637.522
dc.identifier.citationenBorsoliuk L., Voitsekhivska L., Lyzova V., Verbytskyi S. (2017) Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia llianoho ta rysovoho boroshna u skladi funktsionalnykh pashtetnykh produktiv [Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 124-126 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІнститут продовольчих ресурсів НААН, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage124
dc.citation.epage126
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.