Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борсолюк, Лариса | |
dc.contributor.author | Войцехівська, Любов | |
dc.contributor.author | Лизова, Вероніка | |
dc.contributor.author | Вербицький, Сергій | |
dc.contributor.author | Borsoliuk, Larysa | |
dc.contributor.author | Voitsekhivska, Liubov | |
dc.contributor.author | Lyzova, Veronika | |
dc.contributor.author | Verbytskyi, Sergii | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Вероніка Лизова, Сергій Вербицький // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 124–126. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22120 | - |
dc.format.extent | 124-126 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів | |
dc.title.alternative | Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 637.522 | |
dc.identifier.citationen | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Lyzova V., Verbytskyi S. (2017) Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia llianoho ta rysovoho boroshna u skladi funktsionalnykh pashtetnykh produktiv [Evaluation of possibility and expediency of use of flaxseed and rice flours in formulations of functional pate products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 124-126 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 124 | |
dc.citation.epage | 126 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.pdf | 622,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126.djvu | 34,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Borsoliuk_L-Evaluation_of_possibility_124-126__COVER.jpg | 200,75 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.