Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265
Tytuł: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Authors: Джур, Ярослава Богданівна
Cytat: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
Data wydania: maj-2017
Date of entry: 19-cze-2017
Kraj (kod): UA
Słowa kluczowe: харчові кислоти
загальна кислотність
активна кислотність
титрування
колориметричний метод
потенціометричний метод
фенолфталеїн
кислотне число
Abstract: В методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктах
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265
Wykaz piśmiennictwa: 1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с.
2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с.
3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с.
Typ zawartości: Learning Object
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf592,59 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora