Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДжур, Ярослава Богданівна-
dc.date.accessioned2017-06-19T19:01:16Z-
dc.date.available2017-06-19T19:01:16Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265-
dc.description.abstractВ методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктахen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectхарчові кислотиen_US
dc.subjectзагальна кислотністьen_US
dc.subjectактивна кислотністьen_US
dc.subjectтитруванняen_US
dc.subjectколориметричний методen_US
dc.subjectпотенціометричний методen_US
dc.subjectфенолфталеїнen_US
dc.subjectкислотне числоen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.relation.references1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с.en_US
dc.relation.references2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с.en_US
dc.relation.references3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с.en_US
dc.coverage.countryUAen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf592,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора