Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265
Titel: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
Författare: | Джур, Ярослава Богданівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
Utgivningsdatum: | maj-2017 |
Date of entry: | 19-jun-2017 |
Country (code): | UA |
Nyckelord: | харчові кислоти загальна кислотність активна кислотність титрування колориметричний метод потенціометричний метод фенолфталеїн кислотне число |
Sammanfattning: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктах |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265 |
References (Ukraine): | 1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с. 2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с. 3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с. |
Content type: | Learning Object |
Samling: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf | 592,59 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg