Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265
Titre: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Auteur(s): Джур, Ярослава Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
Date de publication: mai-2017
Date of entry: 19-jui-2017
Country (code): UA
Mots-clés: харчові кислоти
загальна кислотність
активна кислотність
титрування
колориметричний метод
потенціометричний метод
фенолфталеїн
кислотне число
Résumé: В методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктах
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265
References (Ukraine): 1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с.
2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с.
3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с.
Content type: Learning Object
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf592,59 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration