Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529

Tytuł: Современные принципы проектирования пищевых продуктов
Inne tytuły: Modern principles of design of foodstuff
Authors: Kazutina, Tatyana
Mashkova, Irina
Казутина, Татьяна
Машкова, Ирина
Akcesoria: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Cytat: Казутина Т. Современные принципы проектирования пищевых продуктов / Татьяна Казутина, Ирина Машкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 202-203. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Kazutina T., Mashkova I. (2015) Sovremennye printsipy proektirovaniia pishchevykh produktov [Modern principles of design of foodstuff]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 202-203 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.68
Zakres stron: 202-203
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi