Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529

Titre: Современные принципы проектирования пищевых продуктов
Autre(s) titre(s): Modern principles of design of foodstuff
Auteur(s): Kazutina, Tatyana
Mashkova, Irina
Казутина, Татьяна
Машкова, Ирина
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Казутина Т. Современные принципы проектирования пищевых продуктов / Татьяна Казутина, Ирина Машкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 202-203. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kazutina T., Mashkova I. (2015) Sovremennye printsipy proektirovaniia pishchevykh produktov [Modern principles of design of foodstuff]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 202-203 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Date de publication: 8-oct-2015
Date of entry: 21-déc-2015
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.68
Page range: 202-203
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.