Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kazutina, Tatyana | uk |
dc.contributor.author | Mashkova, Irina | uk |
dc.contributor.author | Казутина, Татьяна | uk |
dc.contributor.author | Машкова, Ирина | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:43:34Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:43:34Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Казутина Т. Современные принципы проектирования пищевых продуктов / Татьяна Казутина, Ирина Машкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 202-203. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529 | - |
dc.format.extent | 202-203 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Современные принципы проектирования пищевых продуктов | uk |
dc.title.alternative | Modern principles of design of foodstuff | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.68 | uk |
dc.identifier.citationen | Kazutina T., Mashkova I. (2015) Sovremennye printsipy proektirovaniia pishchevykh produktov [Modern principles of design of foodstuff]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 202-203 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kazutina_T-Modern_principles_of_design_202-203.pdf | 348,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kazutina_T-Modern_principles_of_design_202-203.djvu | 27,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kazutina_T-Modern_principles_of_design_202-203__COVER.png | 526,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.