Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526
Titre: | Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня |
Autre(s) titre(s): | Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day |
Auteur(s): | Кирич, Наталія Богданівна Кінаш, Ірина Анатоліївна Kyrych, Natalia Kinash, Irina |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кирич Н. Б. Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня / Наталія Богданівна Кирич, Ірина Анатоліївна Кінаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 196-198. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kyrych N., Kinash I. (2015) Resursooshchadnist kharchovykh pererobnykh pidpryiemstv vymoha dnia [Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 196-198 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Date de publication: | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-déc-2015 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 658.511 |
Page range: | 196-198 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kyrych_N-Resursooschadnist_food_processing_196-198.pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Kyrych_N-Resursooschadnist_food_processing_196-198.djvu | 33,08 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Kyrych_N-Resursooschadnist_food_processing_196-198__COVER.png | 1,45 MB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.