Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526

Tytuł: Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня
Inne tytuły: Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day
Authors: Кирич, Наталія Богданівна
Кінаш, Ірина Анатоліївна
Kyrych, Natalia
Kinash, Irina
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Cytat: Кирич Н. Б. Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня / Наталія Богданівна Кирич, Ірина Анатоліївна Кінаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 196-198. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Kyrych N., Kinash I. (2015) Resursooshchadnist kharchovykh pererobnykh pidpryiemstv vymoha dnia [Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 196-198 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 658.511
Zakres stron: 196-198
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi