กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526

ชื่อเรื่อง: Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day
ผู้แต่ง: Кирич, Наталія Богданівна
Кінаш, Ірина Анатоліївна
Kyrych, Natalia
Kinash, Irina
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кирич Н. Б. Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня / Наталія Богданівна Кирич, Ірина Анатоліївна Кінаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 196-198. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kyrych N., Kinash I. (2015) Resursooshchadnist kharchovykh pererobnykh pidpryiemstv vymoha dnia [Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 196-198 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 658.511
Page range: 196-198
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Kyrych_N-Resursooschadnist_food_processing_196-198.pdf2,87 MBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Kyrych_N-Resursooschadnist_food_processing_196-198.djvu33,08 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Kyrych_N-Resursooschadnist_food_processing_196-198__COVER.png1,45 MBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น