Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526

Títol: Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня
Altres títols: Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day
Autor: Кирич, Наталія Богданівна
Кінаш, Ірина Анатоліївна
Kyrych, Natalia
Kinash, Irina
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кирич Н. Б. Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня / Наталія Богданівна Кирич, Ірина Анатоліївна Кінаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 196-198. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kyrych N., Kinash I. (2015) Resursooshchadnist kharchovykh pererobnykh pidpryiemstv vymoha dnia [Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 196-198 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data de publicació: 8-d’o-2015
Date of entry: 21-de -2015
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 658.511
Page range: 196-198
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.