霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506
Title: | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин |
Other Titles: | Food and biological value of beef depending on age and sex of animals |
Authors: | Басараб, Ірина Basarab, Iryna |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Басараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Basarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-十月-2015 |
Date of entry: | 21-十二月-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 619 615.9 |
Page range: | 165 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.pdf | 149,07 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.djvu | 15,08 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165__COVER.png | 517,95 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.