กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506

ชื่อเรื่อง: Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Food and biological value of beef depending on age and sex of animals
ผู้แต่ง: Басараб, Ірина
Basarab, Iryna
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Басараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Basarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 619
615.9
Page range: 165
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.pdf149,07 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.djvu15,08 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165__COVER.png517,95 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น