Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБасараб, Іринаuk
dc.contributor.authorBasarab, Irynauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:40:51Z-
dc.date.available2015-12-21T14:40:51Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationБасараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506-
dc.format.extent165uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleХімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тваринuk
dc.title.alternativeFood and biological value of beef depending on age and sex of animalsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc619uk
dc.subject.udc615.9uk
dc.identifier.citationenBasarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.