Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Басараб, Ірина | uk |
dc.contributor.author | Basarab, Iryna | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:40:51Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:40:51Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Басараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506 | - |
dc.format.extent | 165 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин | uk |
dc.title.alternative | Food and biological value of beef depending on age and sex of animals | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 619 | uk |
dc.subject.udc | 615.9 | uk |
dc.identifier.citationen | Basarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.pdf | 149,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.djvu | 15,08 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165__COVER.png | 517,95 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.