Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484
Titulua: | Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом |
Beste titulu batzuk: | The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method |
Egilea: | Cherno, Nataliya Kapustyan, Antonina Chernaya, Anastasia Черно, Наталия Капустян, Антонина Черная, Анастасия |
Affiliation: | Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина |
Bibliographic description (Ukraine): | Черно Н. Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом / Наталия Черно, Антонина Капустян, Анастасия Черная // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 129-130. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Cherno N., Kapustyan A., Chernaya A. (2015) Poluchenie biolohicheski aktivnykh komponentov kletochnykh stenok polividovoi bakterialnoi zakvaski fermentativnym sposobom [The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 129-130 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Gordailuaren-data: | 8-Oct-2015 |
Date of entry: | 21-Dec-2015 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.136.3 579.234.016 577.152 |
Page range: | 129-130 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.pdf | 337,92 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.djvu | 71,95 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130__COVER.png | 1,48 MB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.