Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Cherno, Nataliya | uk |
dc.contributor.author | Kapustyan, Antonina | uk |
dc.contributor.author | Chernaya, Anastasia | uk |
dc.contributor.author | Черно, Наталия | uk |
dc.contributor.author | Капустян, Антонина | uk |
dc.contributor.author | Черная, Анастасия | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:38:11Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:38:11Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Черно Н. Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом / Наталия Черно, Антонина Капустян, Анастасия Черная // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 129-130. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484 | - |
dc.format.extent | 129-130 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом | uk |
dc.title.alternative | The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.136.3 | uk |
dc.subject.udc | 579.234.016 | uk |
dc.subject.udc | 577.152 | uk |
dc.identifier.citationen | Cherno N., Kapustyan A., Chernaya A. (2015) Poluchenie biolohicheski aktivnykh komponentov kletochnykh stenok polividovoi bakterialnoi zakvaski fermentativnym sposobom [The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 129-130 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.pdf | 337,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.djvu | 71,95 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130__COVER.png | 1,48 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.