Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484

Teitl: Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом
Teitlau Eraill: The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method
Awduron: Cherno, Nataliya
Kapustyan, Antonina
Chernaya, Anastasia
Черно, Наталия
Капустян, Антонина
Черная, Анастасия
Affiliation: Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина
Bibliographic description (Ukraine): Черно Н. Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом / Наталия Черно, Антонина Капустян, Анастасия Черная // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 129-130. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Cherno N., Kapustyan A., Chernaya A. (2015) Poluchenie biolohicheski aktivnykh komponentov kletochnykh stenok polividovoi bakterialnoi zakvaski fermentativnym sposobom [The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 129-130 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Dyddiad Cyhoeddi: 8-Oct-2015
Date of entry: 21-Dec-2015
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.136.3
579.234.016
577.152
Page range: 129-130
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.