กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484

ชื่อเรื่อง: Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method
ผู้แต่ง: Cherno, Nataliya
Kapustyan, Antonina
Chernaya, Anastasia
Черно, Наталия
Капустян, Антонина
Черная, Анастасия
Affiliation: Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина
Bibliographic description (Ukraine): Черно Н. Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом / Наталия Черно, Антонина Капустян, Анастасия Черная // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 129-130. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Cherno N., Kapustyan A., Chernaya A. (2015) Poluchenie biolohicheski aktivnykh komponentov kletochnykh stenok polividovoi bakterialnoi zakvaski fermentativnym sposobom [The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 129-130 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.136.3
579.234.016
577.152
Page range: 129-130
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.pdf337,92 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.djvu71,95 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130__COVER.png1,48 MBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น