Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаска, М.uk
dc.contributor.authorМаркович, Ірина Богданівнаuk
dc.contributor.authorPaska, M.uk
dc.contributor.authorMarkovych, I.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:35:00Z-
dc.date.available2015-12-21T14:35:00Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationПаска М. Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас / М. Паска, І. Маркович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 82-83. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458-
dc.format.extent82-83uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВикористання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбасuk
dc.title.alternativeUse of plant raw materials in the production technologies smoked sausagesuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.5/664.87uk
dc.identifier.citationenPaska M., Markovych I. (2015) Vykorystannia roslynnoi syrovyny u tekhnolohii vyrobnytstva napivkopchenykh kovbas [Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 82-83 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.