Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458

Назва: Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас
Інші назви: Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages
Автори: Паска, М.
Маркович, Ірина Богданівна
Paska, M.
Markovych, I.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького, Україна
Бібліографічний опис: Паска М. Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас / М. Паска, І. Маркович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 82-83. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Paska M., Markovych I. (2015) Vykorystannia roslynnoi syrovyny u tekhnolohii vyrobnytstva napivkopchenykh kovbas [Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 82-83 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 637.5/664.87
Діапазон сторінок: 82-83
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.