Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458

Tytuł: Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас
Inne tytuły: Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages
Authors: Паска, М.
Маркович, Ірина Богданівна
Paska, M.
Markovych, I.
Akcesoria: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького, Україна
Cytat: Паска М. Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас / М. Паска, І. Маркович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 82-83. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Paska M., Markovych I. (2015) Vykorystannia roslynnoi syrovyny u tekhnolohii vyrobnytstva napivkopchenykh kovbas [Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 82-83 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.5/664.87
Zakres stron: 82-83
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi