Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431
Titre: | Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания |
Autre(s) titre(s): | Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding |
Auteur(s): | Rybakova, T. M. Masansky, S. L. Rybakova, Y. A. Рыбакова, Т. М. Масанский, С. Л. Рыбакова, Я. А. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Date de publication: | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-déc-2015 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.887 642.58 |
Page range: | 34 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.pdf | 148,5 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.djvu | 14,45 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34__COVER.png | 525,74 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.