Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Rybakova, T. M. | uk |
dc.contributor.author | Masansky, S. L. | uk |
dc.contributor.author | Rybakova, Y. A. | uk |
dc.contributor.author | Рыбакова, Т. М. | uk |
dc.contributor.author | Масанский, С. Л. | uk |
dc.contributor.author | Рыбакова, Я. А. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:31:44Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:31:44Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431 | - |
dc.format.extent | 34 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания | uk |
dc.title.alternative | Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.887 | uk |
dc.subject.udc | 642.58 | uk |
dc.identifier.citationen | Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.pdf | 148,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.djvu | 14,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34__COVER.png | 525,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.