Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRybakova, T. M.uk
dc.contributor.authorMasansky, S. L.uk
dc.contributor.authorRybakova, Y. A.uk
dc.contributor.authorРыбакова, Т. М.uk
dc.contributor.authorМасанский, С. Л.uk
dc.contributor.authorРыбакова, Я. А.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:44Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:44Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationРыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431-
dc.format.extent34uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleРазработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питанияuk
dc.title.alternativeDevelopment of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feedinguk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.887uk
dc.subject.udc642.58uk
dc.identifier.citationenRybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусьuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.