Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431

Título : Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания
Otros títulos : Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding
Autor : Rybakova, T. M.
Masansky, S. L.
Rybakova, Y. A.
Рыбакова, Т. М.
Масанский, С. Л.
Рыбакова, Я. А.
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Fecha de publicación : 8-oct-2015
Date of entry: 21-dic-2015
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.887
642.58
Page range: 34
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.