このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431

タイトル: Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания
その他のタイトル: Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding
著者: Rybakova, T. M.
Masansky, S. L.
Rybakova, Y. A.
Рыбакова, Т. М.
Масанский, С. Л.
Рыбакова, Я. А.
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
発行日: 8-10月-2015
Date of entry: 21-12月-2015
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.887
642.58
Page range: 34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。